Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spominje se - izdaja

Transfer Özila digao buru: Ronaldo i Tottenham bijesni na Real!

Nakon žaljenja koje je zbog odlaska Mesut Özila u Arsenal iskazao Sergio Ramos, u utorak je navečer I Cristiano Ronaldo izrazio ljutnju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest o senzacionalnom transferu Mesuta Özila u redove engleskog Arsenala posljednjeg dana prijelaznog roka Cristiano Ronaldo je saznao na okupljanju reprezentacije u Obidosu.

>> I on se čudi: 'Real je Arsenalu prodao drugog najboljeg igrača'

>> Ovo je savršena postava Reala: Oko Modrića nema rasprave

''Odlazak Özila je loša vijest. On je bio igrač koji je najbolje razumio moje kretanje ispred protivničkog gola i uvijek je znao gdje se nalazim. Prilično sam iznenađen i ljut zbog ovakvog poteza kluba'', rekao je na večernjem treningu napadač Real Madrida.

A kako i ne bi bio kada je Özil bio najbolji asistent za portugalskog asa u cijeloj njegovoj karijeri! Nijemac je asistirao za 27 Ronaldovih pogodaka, dok je Karim Benzema na drugom mjestu sa tek 17 asistencija, a Ryan Giggs (Manchester United) treći sa 16.

Levy ljut na Real

Nije su samo Ozilovi bivši suigrači ljuti na prodaju Nijemca. Španjolski El Confidencial piše kako je gazda Tottenhama Daniel Levy 'poludio' kad je u ponedjeljak saznao kamo ide Ozil. Navodno je bijesan nazvao Florentina Pereza i cijelu stvar protumačio kao – izdaju.

Real i Tottenham sklopili su dogovor o suradnji, makar je čudna ta suradnja s obzirom na silna natezanja oko Modrića i Balea. Sada je pak Real pojačao najvećeg rivala Spursa, Arsenal.

Ozilova drama krenula je za vikend. Bale je bio na putu, a netko je trebao otići. Ancelotti je navodno izabrao Angela Di Mariju, a Perez je poručio Ozilu neka traži novi klub jer takav igrač jednostavno nije za klupu. 50 milijuna eura pokrilo je i pola transfera za Balea, a pobune u svlačionici neće biti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider