Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakularno

Čitatelji Marce izabrali najbolji Modrićev pogodak u karijeri!

Renomirani španjolski sportski dnevnik Marca ponudio je svojim čitateljima na web portalu glasovanje za najbolji gol Luke Modrića u razdoblju provedenom u zagrebačkom Dinamu, Tottenhamu i Real Madridu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su sjećanja na Modrićev odličan pogodak koji je postigao u utorak na Old Traffordu za Real Madrid protiv Manchester Uniteda u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka još svježa, taj pogodak, vjerojatno i ključni za Realov plasmanu u četvrtfinale, ipak je zauzeo ''samo'' drugo mjesto u anketi, u kojoj je sudjelovalo 35.850 čitatelja.

>> Svi su ludi za Lukom: Opet je na naslovnicama u Madridu!

>> Real najavio Celtu s Modrićem i Ronaldom, ali gripa bi mogla sve pokvariti

Za taj pogodak odlučilo se 33,9% čitatelja, dok je gol koji je hrvatski reprezentativac zabio Liverpoolu u dresu Tottenhama u sezoni 2011/12, kada je fantastično opalio desnom nogom s više od 20 metara iskosa s lijeve strane, te pogodio u lijevi gornji kut Pepea Reine, dobio nešto veći postotak glasova, 36,4%.

Na trećem mjestu je Lukin gol iz iste sezone koji je zabio u gostima kod Boltona sa 16.8% glasova, dok je pogodak u dresu hrvatske reprezentacije u ogledu s Izraelom, u kvalifikacijama za Euro 2012. godine, zauzeo četvrto mjesto sa 6.5% glasova. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider