Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To se ne odbija

Chelsea ne odustaje od Lampardove zamjene: Nude jako velik novac

Unatoč novoj dobroj sezoni, za 34-godišnjeg Franka Lamparda je došao kraj avanturi u Chelseaju. Klub ne želi produljiti ugovor s ovim veznjakom koji istječe na kraju sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda je Lampard u Chelseaju postao ikona, te je, primjerice, drugi klupski strijelac u povijesti u Premierligi, razlaz je neizbježan. I dok se šuška o tome hoće li Lampard zadnju epizodu svoje karijere ispisati u Manchester Unitedu, Interu ili negdje u Sjedinjenim Državama, u Chelseaju već znaju tko je njegova zamjena. Zalijepili su se za 25-godišnjeg Marouanea Fellainija i ne puštaju.

Mnogi svjetski mediji u srijedu donose izvještaje po kojem je Everton primio ponudu od Chelseaja za igrača koji je ove sezone postigao osam prvenstvenih pogodaka u 16 nastupa.
Postoje razlike u navodima, ali je definitivno sigurno da je Chelsea spreman na petogodišnji ugovor. Odšteta bi iznosila između 30 i 40 milijuna funti, ali je izvjesnije da bi se cijena kretala prema onoj većoj brojci. Chelsea ne žuri s realizacijom, odnosno, vlasnik Roman Abramovič je spreman čekati do ljeta.

Stav Evertona, kluba u kojem igra i hrvatski napadač Nikica Jelavić, još uvijek nije poznat.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider