Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Grande Pippo

Čeka se velika objava: Na klupu Milana sjeda istinska legenda?

Pippo Inzaghi, legendarni 40-godišnji talijanski nogometaš, mogao bi vrlo skoro postati trener Milana. Massimiliano Allegri gubi potporu čelnika, tvrdi u utorak Corriere dello Sport.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milan je loše otvorio sezonu, pa tako poslije četiri odigrane prvenstvene utakmice ima samo jednu pobjedu. Izgubio je kod Verone 2:1, odigrao je remi kod Torina (2:2), u kojem je bod izvukao u sudačkoj nadoknadi, dok ga je prije dva dana na San Siru prizemljio Napoli (1:2).

Milan je tako pred svojim navijačima pao prvi put nakon poraza od Fiorentine (11. studenoga 2012.). Između dva poraza je skupio 11 prvenstvenih uspjeha i tek dva remija. Uz sve to, Mario Balotelli je dobio crveni karton na tom ogledu, a naknadno i čak tri utakmice suspenzije.

Allegri je ionako već mnogo puta bio na rubu, a sada je pred novim izazovima i Corriere dello Sport navodi da bi mogao biti smijenjen ne ostvari li pozitivne rezultate protiv Bologne, Sampdorije, Ajaxa i Juventusa.

Kao zapeta puška čeka Filippo Inzaghi, trenutačno trener mladih igrača u Milanu. Pippo je dres Milana nosio od 2001. pa sve do prošle godine kada se igrački umirovio.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider