Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tri mjeseca izvan travnjaka

Casillas operiran: 'Ikeru su ugrađena dva šarafa u šaku!'

Kapetan Real Madrida Iker Casillas operiran je u petak popodne u bolnici Beata Maria Ana de Jesus u glavnom španjolskom gradu. Slomio je, podsjetimo, prvu metakarpalnu (palčanu) kost lijeve ruke…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čuvar mreže madridskog kluba ozljedu je zadobio u srijedu tijekom uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa kralja protiv Valencije. Na operaciju su se u liječničkoj službi Reala odlučili kako bi ublažili posljedice prijeloma i omogućili Casillasu kvalitetniji oporavak.

>> Real najavio 'rat do istrebljenja': Tko je madridsko 'duboko grlo'?

>> Pobješnjeli Mourinho zavapio: Ako je to istina, odmah odlazim!

"Sve je prošlo dobro, operacija je bila uspješna. Ikeru su ugrađena dva šarafa u šaku i sada mu slijedi razdoblje pasivnog, a potom i aktivnog oporavka", izjavio je glavni Realov liječnik Carlos Diez.

Casillas će noć provesti u bolnici, u subotu ujutro će obaviti rendgen, a nakon toga će biti pušten na kućnu njegu. Prema riječima Miguela del Cerra, liječnika koji je operirao "jedinicu" Reala, Casillas će s nogometnih travnjaka izbivati najmanje tri mjeseca. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider