Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Sve je praktički dogovoreno'

Bomba iz Münchena: 'Šanse da Heynckes preuzme Real su 99 posto'

Ukrajinski nogometaš Anatolij Timoščuk otkrio je ruskim medijima da će Jupp Heynckes, aktualni trener minhenskog Bayerna na odlasku, preuzeti klupu madridskog Reala ovoga ljeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Šanse su 99 posto! Sve je praktički dogovoreno i samo si trebaju stisnuti ruku'', tvrdi ukrajinski nogometaš, koji, baš kao i Heynckes, vjerojatno napušta klub ovoga ljeta.

>>  Pratite najnovije vijesti o transferima

Pred Heynckesom je ove subote posljednja utakmica na klupi minhenskog diva, s kojim se već okitio naslovom prvaka u Njemačkoj i naslovom prvaka Europe. Treću titulu Bayern će loviti u njemačkom kupu protiv Stuttgarta.

Podsjetimo, nakon subotnje utakmice Heynckes odstupa s klupe Bayerna, a na njegovo mjesto sjeda bivši trener Barcelone Pep Guardiola. Klupa Reala ostat će upražnjena nakon posljednje utakmice predstojećeg vikenda, kada svoje mjesto nakon tri sezone napušta Jose Mourinho i odlazi u Chelsea. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider