Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nude mu nevjerojatnu plaću

Bomba iz Kneževine: Cristiano Ronaldo na pregovorima u Monacu!

Francuski Le10Sport navodi kako se sjajni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo, inače zvijezda madridskog Reala, sastao s bogatim vlasnikom Monaca Dmitrijem Ribolovljevim...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još neki francuski mediji navode kako je Monaco navodno Portugalcu ponudio godišnju plaću od čak 21 milijuna eura, što je inače osam milijuna više od plaće koju Ronaldo ima u Realu. Bilo bi to 1,7 milijuna eura mjesečno, 400 tisuća eura tjedno te 57 tisuća eura 'dnevnice'. Ronaldo u Realu ima godišnju plaću od 13 milijuna eura.

Podsjećamo, prije nekoliko dana je predsjednik Reala Florentino Perez samouvjereno govorio španjolskim novinarima kako Portugalac sigurno ostaje u "kraljevskom klubu".

''Želja Cristiana Ronalda je da dočeka kraj karijere ovdje, u Realu. Klub želi to isto. Zasad nismo ništa pričali o novom ugovoru, ali samo iz razloga jer je Ronaldo na odmoru'', rekao je Perez, i tada dodao:

''Ponavljam, uvjeravam vas da će Ronaldo dočekati mirovinu ovdje u Realu.''

No, situacija se očigledno nešto promijenila i opet se sve vratilo na početak priče, kada je na kraju prošle sezone Cristiano Ronaldo izjavio kako su sve opcije otvorene.

''Neću reći kako nikada u životu neću igrati za Monaco, ali i tvrdim da sam i dalje sretan u Realu'', rekao je Cristiano Ronaldo prilikom sastanka s čelnicima povratnika u francuski Le Championnat. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider