Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Misle da je pogreška, ali...

Falcao 'pili naopako': Dolazak u Monaco želja je svakog igrača!

Kolumbijski napadač Radamel Falcao (27) danas je i službeno predstavljen kao novi igrač francuskog nogometnog prvoligaša Monaca...

Iako se vjerovalo da bi Falcao karijeru mogao nastaviti u redovima nekog od europskih najvećih klubova poput Reala ili Chelseaja, on je na kraju izabrao Monaco, a vrijednost transfera procjenjuje se između 45 i 60 milijuna eura.

"Za nas je cilj vrlo jasan, a to je osvojiti sva natjecanja. Dolazak u instituciju poput Monaca želja je svakog igrača. Osobno, činjenica da sam ključan dio projekta daje mi puno samopouzdanja i mirnoće.

Vjera da možemo pobjeđivati u ovom projektu bila je glavni razlog koji me uvjerio da dođem ovamo", rekao je Falcao na press-konferenciji.

"Mnogi ljudi misle da je to bila pogreška, ali siguran sam da tako neće misliti jednom kada počnemo osvajati naslove. Kao što sam uvijek i govorio, moj je cilj zabiti čim više golova kao i osvojiti naslov u Le Championnatu.

Ako zabijem puno, bit ću sretan", dodao je kolumbijski napadač, koji je u dresu bivšeg mu kluba Atletico Madrida zabio 52 gola u 67 odigranih ligaških susreta.

Podsjećamo, pored Falcaa, velika dosadašnja Monacova ljetna pojačanja su Eric Abidal, Jeremy Toulalan, Ricardo Carvalho, James Rodriguez i Joao Moutinho. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider