Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iznenadio ga

Bilić odgovorio svom bivšem kapetanu nakon što ga je propisno 'popljuvao'

Slaven Bilić je tijekom utorka i definitivno postao bivši trener moskovskog Lokomotiva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obje su strane dogovorile sporazumni raskid nakon što je Slaven Bilić klub doveo tek do devetog mjesta ruske Premierlige.

Navijači su još tijekom sezone bili itekako nezadovoljni rezultatima i igrama kluba, jedan dio njih je i tada tražio Bilićevu smjenu, a nakon svega su i neki nogometaši okrenuli leđa svom donedavnom treneru.

>> Kome će dati prednost? Bešiktaš bira između Prosinečkog i Bilića

>> Kako Bilić može ostati nakon ovakvih izjava svog najboljeg igrača?

Među njima je definitivno 26-godišnji veznjak Denis Glušakov koji je, zanimljivo, tijekom utorka kompletirao odlazak u moskovski Spartak. Tijekom ponedjeljka ruskim je novinarima Glušakov izjavio:

''Bilić je prvi trener u mojoj karijeri koji me ničemu nije naučio. Imam poštovanja prema svim trenerima koji su me trenirali u karijeri. I svaki me naučio nečemu svome. Imam poštovanja i prema Biliću, ali on mi ništa novo nogometno nije donio. Niti u taktičkom, niti u tehničkom smislu.''

Ubrzo je na takve navode odgovorio i sam Slaven Bilić u razgovoru za Sport Express.

''Nemam ništa posebno za reći, osim da me takve kritike ne diraju. Rusija je slobodna zemlja i Glušakov može reći što god želi. On je dobar nogometaš i želim mu sve najbolje'', rekao je Bilić, a potom ipak bio nešto žešći:

''Postoje dvije vrste ljudi. Jedni koji pokušavaju biti samokritični i mijenjati se, te oni drugi koji uvijek prebacuju problem na drugoga i uvijek im je netko drugi kriv. Glušakov očito spada u ovu potonju vrstu ljudi. Ipak, malo sam iznenađen takvim riječima jer sam u tog momka imao golemo povjerenje, uostalom, stalno mi je bio u udarnoj momčadi'', rekao je Bilić.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider