Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oštre kritike

Kako Bilić može ostati nakon ovakvih izjava svog najboljeg igrača?

Slaven Bilić još uvijek ne zna hoće li ostati na klupi Lokomotiva i sljedeće sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sapunica oko ostanka Slavena Bilića u Moskvi još nije gotova. Ruski mediji ovih dana pišu kako će mu čelnici Lokomotiva ponuditi tri milijuna eura za sporazumni raskid ugovor. To je pola od ukupne, inače vrlo lijepe svote, koju jednostrani raskid ugovora garantira hrvatskom treneru.

>> Zenit ponudio milijune za Ćorluku: 'On nije Bilićevo vlasništvo'

Sportbox.ru donosi izjavu glasnogovornika Lokomotiva Denisa Novosela koji tvrdi kako je Slaven Bilić i dalje trener kluba. Danas se okupljaju igrači i počinju pripreme, ali se danas okupljaju i čelnici Lokomotiva koji bi trebali odlučiti je li Bilić taj koji će ih i odvesti u susjednu Sloveniju na pripreme.

Lokomotiv će u Deželi igrati s Hajdukom i Dinamom, ali sve je manje onih koji vjeruju kako će se Igoru Tudoru i Kruni Jurčiću suprotstaviti Bilić. Sigurno je da će tamo biti nimnalno najbolji igrač 'ponosa ruske željeznice' Denis Glušakov.

A suditi prema njegovim riječima, Bilić je bivši. Jer kako drukčije objasniti sljedeće izjave za Sovjetskij Sport.

''Bilić i njegov stožer nisu uspjeli ujediniti ovu ekipu. Nedostajala je čvrsta ruka. Bilić je korektna osoba, ali mislim da nije spreman za rad u klubu koji je u ovakvoj situaciji'', rekao je ruski reprezentativac Glušakov koji je na kraju sezone odbio kapetansku traku.

''Od Bilića sam dobio traku, ali ne i podršku. On nije mogao uvesti disciplinu. Želim mu sreću, ali on je najslabiji trener s kojim sam radio.''

Nakon svega, nije teško zaključiti kako u novoj sezoni Bilić vjerojatno neće trenirati Glušakova...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider