Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ključan čovjek'

Zenit ponudio milijune za Ćorluku: 'On nije Bilićevo vlasništvo'

Prema pisanju ruskog dnevnika Izvestja, Zenit iz St. Peterburga je ponudio 8.5 milijuna eura odštete za hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluku, ali Lokomotiv je odbio ponudu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zenit navodno u Vedranu Ćorluki vidi idealnu zamjenu za Portugalca Brunu Alvesa koji je otišao u Fenerbahçe. No, dovođenje hrvatskog reprezentativca očito neće biti lagan posao. Iz Lokomotiva su poručili kako je Ćorluka jedan od ključnih igrača u momčadi i kako ga nemaju namjeru prodati izravnom konkurentu iz ruske Premierlige.

Također, jedan od čelnika Lokomotiva Kirilj Kotov objasnio je da Ćorlukina budućnost u Lokomotivu nema nikakve veze s eventualnim odlaskom bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića s mjesta trenera.

''Uvjeravam vas da Ćorluka nije na prodaju. To je stav kluba. Vedranova budućnost nema veze s Bilićem. Ćorluku je kupio klub, nije on Bilićevo privatno vlasništvo'', poručio je Kotov za Izvestja.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider