Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kao da drugi nisu

Benitez traži razloge za debakl: 'Igrači su mi umorni, Torresu hitno treba odmor'

Benitez pronašao razloge za debakl: 'Igrači su mi umorni, Torresu hitno treba odmor'

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rafael Benitez bo je očajan nakon poraza od posljednjeplasirane momčadi Premiershipa.

Chelsea je na Stamford Bridgeu poražen s minimalnih 0:1 od Queens Park Rangersa, a gol odluke je u 78. minuti postigao njihov bivši igrač Shaun Wright-Phillips.

"Mnogo je toga otišlo po zlu danas. Znali smo da igramo protiv najlošije momčadi i razgovarali smo o tome. Nismo imali dobar tempo, nismo bili koncentrirani u ključnim trenucima susreta i mislim da su neki igrači bili umorni zbog napornog ritma koji uslijedio oko blagdana", rekao je za BBC nakon susreta Benitez, dodavši:

"Posebno se umor vidio na Torresu koji je potpuno iscrpljen i hitno mu je potreban odmor."

Gostujući strateg Harry Redknapp tvrdi da je njegova momčad zasluženo pobijedila: "Drago mi je da smo napokon ostvarili gostujuću pobjedu. Igrali smo sjajno, Chelsea smo sveli na svega nekoliko prilika. Osim pobjedonosnog pogotka imali smo još prilika", likovao je Redknapp:

"Ovo je definitivno jedna od najvećih pobjeda u mojoj karijeri, koja će uzdrmati ostale momčadi koje se nalaze pri dnu prvenstvene ljestvice. Čak će i one momčadi koje imaju 20 bodova (QPR je sada na 13 nap.a.) biti zabrinute i shvatiti da ovo nije dobro za njih. To vam mogu reći sa sigurnošću s obzirom da sam se već nalazio u ovoj situaciji. Atmosfera je u svlačionici nakon utakmice bila sjajna. Moramo iskoristiti ovaj pozitivni trenutak i nastaviti s pozitivnim rezultatima", za kraj će.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider