Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvostruki standardi

Bayern glatko odbio Götzea: Poludjeli bi da im to netko drugi napravi!

Jedan od najboljih njemačkih nogometaša današnjice Mario Götze tražio je od svog budućeg kluba Bayerna da mu u ugovor uvrsti i otkupnu klauzulu, međutim Bavarci su to glatko odbili...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošloga je tjedna otkriveno da Götze, još uvijek aktualni član Borussije Dortmund, na ljeto prelazi u redove mrskog rivala Bayerna iz Münchena i to nakon što je novi njemački prvak odlučio aktivirati otkupnu klauzulu u Götzeovom ugovoru. Istu je 20-godišnji nogometaš tražio i od Bayerna, no ovaj za takvo što nije želio ni čuti. Nijemac je svejedno odlučio potpisati...

>> Nakon slavlja veliki šok: Mario Goetze zbog ozljede propušta finale?!

>> Borussia prvi finalist: Real u finišu zamalo napravio čudo!

"Ne. Nije dobio otkupnu klauzulu u svom ugovoru kao što je imao u Dortmundu. Götze i njegov menadžer su pokušali isposlovati tu stavku u ugovoru, ali smo odbili", rekao je Bayernov izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

"Ne pada mi napamet postaviti nekome otkupnu klauzula pa da postanemo bespomoćni ako ju netko odluči aktivirati. Poludio bih kada bi netko mogao kupiti Francka Riberyja bez da nas praktički i pita", zaključio je Rummenigge.

Podsjetimo, Bayern je uplatio 37 milijuna eura na Borussijin račun i na taj način aktivirao otkupnu klauzulu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider