Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne ide mu u Milanu

Barcinom treneru opet koban San Siro: Razočarani su, ali...

Pomoćni trener Barcelone Jordi Roura, koji umjesto Tita Vilanove obavlja tu dužnost na klupi katalonskog diva, bio je razočaran izvedbom svoje momčadi protiv Milana, ali je svejedno uvjeren da će ipak proći dalje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je, podsjetimo, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka poražena na San Siru od Milana s 2-0 pogocima Kevin-Princea Boatenga i Sulleya Muntarija.

>> Barcelona nokautirana: Fantastični Milan bacio ih na koljena!

>> Barcin trener na 'mjestu zločina': Pogledajte koban trenutak na San Siru!

''Nismo igrali dobro. Oni su s druge strane zabili dva pogotka iz dvije prave prilike i to je bilo to. Situacija u ovom trenutku izgleda vrlo komplicirana za nas, ali sam svejedno uvjeren da ćemo mi proći u četvrtfinale'', rekao je Jordi Roura.

Gerard Pique je bio izrazito nezadovoljan prije svega svojom, a potom i igrom svoje momčadi u porazu 2-0 kod Milana u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

No, Pique je ipak istaknuo škotskog suca Craiga Thomsona kao možda i glavnog krivca za večerašnji poraz, jer je previdio igranje rukom Cristiana Zapate, kojom je direktno asistirao Kevin-Princeu Boatengu za vodeći pogodak Milana u 57. minuti prvog dijela.

''Suci mogu pogriješiti, to je jasno, ali ovo je bilo previše evidentno. No, svejedno smo igrali jako loše. Sada se samo možemo nadati da ćemo na Cam Nou uspjeti ispraviti sve loše napravljeno danas'', rekao je Pique, koji je na kraju ipak gospodski "skinuo kapu" Milanu.

''Milan je veliki klub i uvijek je komplicirano igrati na San Siru. Zasluženo je slavio'', zaključio je.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider