Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li to rješenje?

Barcelona sprema revoluciju: Zbog Milana mijenjaju formaciju!?

Katalonski Sport piše kako će Barcelona za uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Milana unijeti promjenu u formaciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vjerovali ili ne, Barca će promijeniti taktiku. Barem tako piše novinar katalonskog Sporta Javier Miguel koji u stopu prati događanja u Barceloni. 'Revolucija u taktici' vrišti sportski dnevnik iz Barcelone, a sve u svrhu pokušaja da se preskoči Milanovih 2:0 sa San Sira.

>> Komentar Željka Vele: Je li ovo Barcin 'kraj'? Istina je negdje u sredini...

Kriza Barcelone se nastavila u Madridu gdje je poražena treći put u četiri utakmice, i to u dva El Clasica. Očito je došlo do zamora materijala i definitivno se pokazalo kako pomoćnik Tita Vilanove ne može voditi momčad na najvišem nivou iliti 'samoupravljanje' u momčadi ne daje rezultata.

Očito je Tito Vilanova iz New Yorka, gdje se nalazi na liječenju, došao do nove ideje. Radi se o novom taktičkom izgledu. Za tjedan dana na Camp Nou trebali bi se braniti u 4-3-3, a napadali bi u 3-3-4 formaciji. Tako bi u samom 16-ercu dobili dva igrača uz dva na bokovima.

Očekuje se 'parkiranje autobusa', bunker svih bunkera igrača Milana, pa u Barci žele akumulirati igrače između linija gostiju. Pretpostavlja se kako će se Milan braniti sa svih deset igrača, a u kontre bi mogli bježati tek Boateng i El Shaarawy, piše Sport.

Što vi mislite, hoće li ova taktika biti uspješnija za probijanje bunkera?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider