Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lova do krova

Barca i Tito nisu iskreni: Neymar na Camp Nou za vrtoglavu svotu!

Barcelona će isplatiti Santosu, Neymaru i njegovu ocu ukupno 82 milijuna eura, otprilike kako se i spekuliralo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju španjolskog AS-a, nogometni div Barcelona platit će sveukupno oko 82 milijuna eura za dovođenje brazilskog "wunderkinda" Neymara.

U nedjelju je objavljeno da su Barcelona i brazilski klub Santos postigli dogovor oko transfera 21-godišnjeg napadača na Nou Camp, no detalji samog transfera (otkupna cijena i bonusi) i nisu najjasniji.

AS tvrdi da će Barcelona Santosu isplatiti 32 milijuna eura, dok će još 40 milijuna uplatiti na račun igrača i njegovog oca kao bonus za potpisivanje ugovora! Neymar i otac su navodno već primili 10 milijuna eura prošloga ljeta, kada je Brazilac potpisao, kako se vjeruje, predugovor s katalonskim klubom, pa je sveukupna cifra 82 milijuna eura. Otprilike kako se i spekuliralo prije no što se odlučio za Barcelonu, kada se u igru ubacio Real Madrid.

Real Madrid, koji je također bio zainteresiran za Brazilčeve usluge, navodno je bio spreman platiti i 60 milijuna eura igraču i njegovom ocu, što je nagnalo Barcelonu da ovako "suludo" isplati silne milijune.

Ukoliko je sve istina, onda riječi trenera Barcelone, Tita Vilanove, i nisu toliko iskrene s obzirom da je čestitao Neymaru što je izabrao sportski projekt ispred novca. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider