Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real i Chelsea nudili više?

'Drago mi je da Neymar izabrao sport, a ne novac'

Trener katalonskog nogometnog diva Barcelone, Tito Vilanova, javno je čestitao Brazilcu Neymaru što je pored silnih ponuda odabrao Barcelonu kao svoju europsku destinaciju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dva tjedna napornih pregovora Barcelona i Santos su se konačno dogovorili oko otkupne cijene za 21-godišnjeg brazilskog napadača Neymara, koji je u nedjelju odigrao posljednju utakmicu za svoj brazilski klub. Vilanova će tako od ljeta imati priliku raditi s dvojicom ubojitih napadača - Lionelom Messijem i Neymarom.

>> Pratite najnovije vijesti o transferima

>> Nije izdržao: Neymar se u suzama oprostio od Santosa

''Zahvalan sam klubu i tehničkoj službi koja je omogućila Neymarov dolazak. Neymara smo uočili još kao vrlo mladog dečka i vjerujem da smo prije svih ostalih klubova stupili u kontakt s njegovim klubom, što nam je dalo prednost u odnosu na Real Madrid, Chelsea i ostale koji su ga željeli'', rekao je Vilanova i nastavio;

''Čestitam mu što je izabrao sportski projekt, a ne novac. Vidjet ćemo kako će se priviknuti na Europu, ali vjerujemo da će to proći bez većih problema. Pomoći ćemo mu maksimalno kako bi on nama pomogao da postano još puno bolji'', zaključio je Vilanova u nedjelju o Neymaru.

Tako je možda indirektno Vilanova dao do znanja kako su drugi klubovi nudili možda i više novca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider