Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Rosso: ''Moram se dokazati materi i ćaći, to je najteže''

Na Poljud su konačno stigla najduže očekivana pojačanja Đovani Roso i Senijad Ibričić. Splitski klub najavljuje da pojačanjima tu još nije kraj. Ante Rukavina se pak oprostio od Splita.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Ovo mi je najveći motiv: dokazati se svome gradu, svojim prijateljima i materi i ćaći. Najgore je kad se doma moraš dokazati, ali najbitnije je da sam tu i da imam veliku želju i motivaciju,'' tako je na današnjem predstavljanju zborio 35-ogodišnji novi igrač Hajduka Đovani Roso. 

Bivši hrvatski reprezentativac na Poljud je stigao nakon 12 godina provedenih u Izraelu i sam svjestan da se baš i ne vraća u najboljim igračkim godinama. ''Ne želim biti ni lider ni kapetan, a pomoći ću koliko god budem mogao,'' izjavio je Rosso.

Na Poljud je konačno stigao i Senijad Ibričić. Novo je pojačanje dobilo broj 10 koji su nekad nosili Asanović, ali i današnji trener Vučević. 

I dok jedni stižu u Split, drugi se od njega opraštaju. Nakon godine i pol provedene u Hajduku, Rukavinu čeka grčki Panathinaikos, no Splitu nije rekao zbogom. Svom bivšem klubu poželio je naslov prvaka već ove sezone, a nada se da će se i on kad tad vratiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider