Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Manchester City u euforiji

Dok njihov puno uspješniji susjed United zauzima tek 15. mjesto na ljestvici najjače svjetske lige, City je u totalnoj euforiji. Novi vlasnik najavljuje osvajanje prvenstva sljedeće godine, a igrači se nakon demoliranja Portsmoutha osjećaju, kako kažu, nepobjedivima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sutra će najpopularniji klub u gradu Manchesteru i službeno dobiti novog vlasnika koji je već najavio titulu dogodine te ulazak u Ligu prvaka nakon ove sezone. 

Nedjeljna pobjeda u kojoj je Portsmouth primio šest komada, a nije dao ni jedan, dignula je razumljivo igrače do neba. 

>> Premier liga: City pregazio i osramotio Portsmouth, Tottenham opet razočarao

Robinho zasad igra fenomenalno, prilagodba mu očito nije potrebna, a 32 milijuna funti, koliko ga je City platio, sada se čini potpuno opravdano potrošen novac.

Vezni igrač Stephen Ireland najbolje je opisao stanje u svlačionici: 'U ekstazi smo, u oblacima... jedva čekamo sljedeće utakmice jer smo u strašnoj formi. U ovom se trenutku osjećamo nepobjedivi', prenosi britanski The Sun.

'Samopouzdanje nam daje i uprava i navijači. Sve se poklopilo i igramo najbolje što možemo', euforičan je Ireland.

U ekstazi smo, u oblacima... jedva čekamo sljedeće utakmice

Dotaknuo se i njihovog najvećeg pojačanja Robinha: 'Razumijemo se iako on ne govori tečno engleski. Popričao sam nekoliko puta s njim i stvar je samo u međusobnom razumijevanju na terenu.'

Riječi hvale ima i za pojačanje iz HSV-a Vincenta Kompanyja za kojeg kaže da im je itekako potreban. Bivši Olićev suigrač, po riječima Irelanda, na terenu puno pridonosi svojim iskustvom iako nije u poznim igračkim godinama.

'Mi smo prava momčad koja se međusobno podupire i hrabri. Nema ljubomore i svi su 100 posto iza momčadi', kaže Ireland, no vidjet ćemo što će biti ako kola eventualno krenu nizbrdo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider