Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Nogomet

Dinamo ostao bez Butine, transfer Pokrivača zapeo

Uoči sutrašnjeg uzvratnog dvoboja 2. pretkola Lige prvaka protiv Domžala, Dinamu ne ide sve po planu. Ozlijedio se prvi vratar Tomo Butina, a zapelo je i na dovođenju Nikole Pokrivača iz Monaca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Butinu muči ozljeda aduktora i prepona. Propustit će uzvrat 2. pretkola lige prvaka protiv Domažala, te gostovanje kod Šahtara, koje je na rasporedu sljedećeg tjedna.

''Bili smo svjesni da do ozljede može doći. Rješenje imamo u Kelavi, a naš treći vratar je Mario Jozić. Ako situacija s Butinom bude ozbiljnija, tek tada ćemo razmišljati što dalje'', rekao je trener Dinama Branko Ivanković.

Na Dinamov gol u srijedu će protiv Domžala stati mlada Dinamova nada Ivan Kelava. U momčad se vraćaju Etto, Balaban i Badelj, a zbog ozljede kuka i zgloba pauzirat će Mario Mandžukić.

Dinamo je u prvom susretu pobijedio Domžale sa 3-0 i uzvrat bi trebao biti formalnost. No, trener Ivanković je oprezan.

''Naši protivnici vjeruju kako su u prvoj utakmici nezasluženo izgubili i na uzvrat dolaze s velikim ambicijama. To je njihovo legitimno pravo i dočekujemo ih s respektom. Naša namjera je ovim susretom poboljšati koeficijent i održati pobjedničku atmosferu, a to se najbolje radi pobjedom'', rekao je Ivanković.

Dinamova velika želja Nikola Pokrivač ne vraća se u Dinamo, barem ne zasad. Navodno Pokrivač nije zadovoljan ponudom od 300 tisuća eura po sezoni, u Francuskoj prima sto tisuća više.

"Pa zasad je informacija takva, tko zna što se može dogoditi u 2,3,4 sljedeća dana. Ima li šanse? Pa uvijek ima šanse, do 31.08 postoji šansa," zaključio je Ivanković.


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider