Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Červar u problemima

Ne prestaju stizati loše vijesti za Kauboje: Još jedan igrač doživio istu ozljedu kao Mihić i otpao

Nakon Lovre Mihića, s popisa putnika hrvatske rukometne reprezentacije na Europsko prvenstvo sljedeće godine koje organiziraju Austrija, Norveška i Švedska otpao je i Fran Mileta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Član Nexea Fran Mileta je na priremama za rukometni Euro doživio istu ozljedu kao i krilo poljske Wisle Mihić - distorziju gleżnja s posljedičnom rupturom prednjeg talofibularnog ligamenta i parcijalnom rupturom strażnjeg donjeg tibiofibularnog ligamenta i kalkaneofibularnog ligamenta.

Magnetska snimka u klinici za Traumatologiju danas pokazala je da mladi Labinjanin mora propustiti europsku smotru, odnosno da ga čeka minimalno četiri do šest tjedana pauze.

gol expired Novi problem za Červara na kritičnoj poziciji: Nakon Štrleka, još jedan igrač otpao za Euro! divider

Izborniku Lini Červaru tako su na raspolaganju ostala tri desna krila Zlatko Horvat, Vlado Matanović i Ivan Vida, od kojih će na put voditi dvojicu.

Prva faza priprema reprezentacije završava 23. prosinca. Druga počinje tri dana kasnije, 26. prosinca i bit će u Poreču, te trajati do 30. prosinca. Završne pripreme također će biti u Poreču, od 1. do 7. siječnja 2020. godine, u sklopu kojih će se održati i Croatia kup, a na kojemu uz Hrvatsku još nastupaju BiH i Katar. Hrvatska prvi dio Europskog prvenstva igra u Grazu, a suparnici su Crna Gora, Bjelorusija i Srbija.

gol expired Červar otkrio probleme i objasnio zašto nema Štrleka: ''Ne trebam se ja njemu dodvoravati'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider