Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Ovo je fenomenalno"

Karačić ubio svaku nadu Bjelorusima: "Nema opuštanja, protiv Srbije idemo po novu pobjedu!"

Hrvatska je svladala Bjelorusiju u drugom kolu Europskog prvenstva u rukometu, a za igrača utakmice proglašen je Igor Karačić.

Nakon Domagoja Duvnjaka, koji je proglašen najboljim u prvoj utakmici Hrvatske na Europskom rukometnom prvenstvu, tu titulu sada je ponio Igor Karačić.

Srednji vanjski naše reprezentacije sa šest golova bio je najefikasniji u redovima Kauboja, a osim te činjenice, supervažan je bio i tajming njegovih pogodaka. U trenucima kad se Bjelorusija poslije 20-ak minuta igre približila na samo gol zaostatka, Karačić je izronio zabio tri gola u finišu prvog dijela za odlazak na poluvrijeme s lijepom prednošću, a zatim je u nastavku dodao još tri.

"Pojedinci nisu bitni, ovo je fenomenalno, ja sam prezadovoljan", izjavio je Karačić i nastavio:

"Stvarno smo maksimalno ušli u ovu utakmicu, spremili smo se odlično, znali smo otkud prijete najveće opasnosti, to je dvojac Kuleš i Karaljok koji igraju sa mnom u klubu Kielceu. Znali smo što trebamo raditi, zatvorili smo njihovo najveće oružje i na kraju je uz tešku muku i trud ispalo da je lagana pobjeda, da je naš izbornik dao priliku svima i da je neke ključne igrače uspio odmoriti."

Poseban naglasak Karačić je stavio na spuštanje euforije:

"Dug je put ispred nas, ne smijemo preskakati stepenice, čekamo treću utakmicu sa Srbijom. Nema popuštanja koncentracije da se ne bi desila neka glupost, idemo dalje!"

Ako je bila ovakva atmosfera danas, što će biti protiv Srbije? Koliko vam to pomaže?

"Uh, nevjerojatno. Kao da igramo doma. U biti, i igramo doma. Došli su da nas podrže i idemo dalje, do nove pobjede."

Hoće li Hrvatska nakon dvije pobjede slaviti i protiv Srbije?

Ukupno glasova:

Rezultati by SofaScore
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider