Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
izbornik nezadovoljan

Červar kritičan nakon loše predstave: "Nismo odigrali dobru utakmicu. Ovo je opomena"

Lino Červar nije bio zadovoljan nastupom svoje momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik rukometne reprezentacije Lino Červar, nakon što je u subotu u Poreču na Croatia Cupu Hrvatska protiv Bosne i Hercegovine odigrala 33:33 (18-17), istaknuo je kako je ovo dobra opomena uoči Europskog prvenstva u rukometu.

"Nije nam bila dobra obrana, a uvijek govorim da ako nemate dobru obranu onda se ne može govoriti o dobroj utakmici. Dakle, danas mi nismo odigrali dobru utakmicu. Iako smo poveli s četiri gola razlike, nismo to znali zadržati, a to jedna iskusna ekipa mora. Ovo nam je jedna opomena i uputstvo kako trebamo igrati u Grazu. Imamo isti stil protivnika, koji će se boriti kao i ovi", izjavio je izbornik Červar. U prvom krugu EP-a, koje se održava od 9. do 26. siječnja, Hrvatska će igrati u Grazu s Crnom Gorom, Bjelorusijom i Srbijom.

Rukometni Euro 2. faza - skupine Rukomet Euro 2020: Hrvatska osvojila srebro, svi rezultati na jednom mjestu divider

Kod Hrvatske istaknuo se Igor Karačić sa sedam golova, a Luka Stepančić i Luka Cindrić zabili su po četiri pogotka.

"Igrali smo na momente možda odličnu, a na momente možda lošu utakmicu. Mislim da trebamo smanjiti tehničke greške koje su nas i dovele do neriješenog rezultata. Također, moramo poraditi na obrani, tranziciji i polukontri, jer svaka ekipa danas vuče u leđa. Sutra očekujem utakmicu kao i danas, puno rotacija i nadam se da ćemo pobijediti i osvojiti prvo mjesto", kazao je Luka Cindrić.

Hrvatska će u nedjelju igrati protiv Katara (16.50 sati), koji je u petak svladao Bosnu i Hercegovinu s 30:27.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider