Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
uz dva norvežanina

EHF ovoga puta nije imao izbora: Igor Karačić u najboljoj momčadi drugog kruga EP

Igor Karačić našao se u najboljoj sedmorki glavne faze natjecanja rukometnog Europskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Krovna europska rukometna organizacija EHF proglasila je najbolju sedmorku druge runde Europskog prvenstva. Nakon čudnog izbora po završetku prvog kruga, kada nije bilo nijednog Hrvata u najboljoj sedmorki, sada se u njoj našao - Igor Karačić.

Rukometni Euro 2. faza - skupine Rukomet Euro 2020: Hrvatska osvojila srebro, svi rezultati na jednom mjestu divider

Karačić je ponio "titulu" najboljeg srednjeg vanjskog glavne runde natjecanja, nakon što je odličnim partijama protiv Njemačke i Španjolske predvodio Kauboje do tri osvojena boda.

Njemu društvo na vanjskim pozicijama prave Slovenac Jure Dolec (desni vanjski) i Sander Sagosen (lijevi vanjski). Na desnom krilu je sjajan njemački reprezentativac Timo Kastening, dok je na lijevom Norvežanin Magnus Jondal. Najbolji pivotom proglaše je Mađar Bence Banhidi, a najboljim vratarom Španjolac Gonzalo de Vargas.

gol expired HRVATSKA U FINALU: Nakon drame nad dramama i dva produžetka Kauboji slavili u jednoj od najluđih utakmica u povijesti! divider

Na "klupi" su se našli vratar Portugala Quintana, Slovenac Bombač, Španjolac Dujšebajev, Portugalac Areia i Austrijanac Bilyk.

Polufinala Europskog prvenstva na rasporedu su u petak, a u njima se sastaju Hrvatska i Norveška, odnosno Španjolska i Slovenija. Kauboji od 18 sati love finale, dok je drugi susret na rasporedu od 20.30.

gol expired Reporter Dnevnika Nove TV javio se s ohrabrujućim vijestima iz Švedske: "Trenirali Cindrić i Karačić" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider