Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
otpao zbog ozljede

Cindrić u španjolskim medijima poručio Španjolcima: "Izgubit ćete od Hrvatske"

Luka Cindrić, igrač katalonske Barcelone, poručio je tamošnjim medijima da će Španjolska u srijedu biti poražena od Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić rekao je u utorak u intervjuu za španjolske novine Mundo Deportivo kako će Hrvatska tražiti pobjedu u utakmici posljednjeg kola skupine I na Europskom prvenstvu protiv Španjolske jer joj je bitno da s prvog mjesta uđe u polufinale.

gol expired Kako do Olimpijskih igara? Ako Norveška osvoji Euro, kvalifikacijski turnir igrat će se u - Hrvatskoj! divider

"Nama je važno da budemo prvi u skupini. Prvo mjesto možda neće imati utjecaja u polufinalu jer sve četiri ekipe koje se nađu tamo željet će zlato, no utakmice protiv Španjolske uvijek su posebne", izjavio je 26-godišnji Cindrić, srednji vanjski igrač Barcelone.

Protiv Španjolske naći će se licem u lice s Alexom Dušebajevim, s kojim je lani igrao u Kielceu, a prije toga i u Vardaru, s kojim su 2017. godine osvojili Ligu prvaka.

gol expired Katastrofalne vijesti iz Beča uoči Španjolske: "Luka Cindrić neće biti spreman za Španjolsku" divider

"Alex je dobar igrač, odlična osoba i moj prijatelj, no sutra to prijateljstvo neće utjecati na nas. Za Španjolsku igra puno mojih suigrača, i bivših suigrača, no ne sumnjam da će sutra izgubiti", istaknuo je Cindrić.

Neporažene Hrvatska i Španjolska u srijedu će odmjeriti snage u utakmici koja će odlučivati o prvom mjestu u skupini koje bi trebalo donijeti uvjetno lakšeg protivnika u polufinalu. Španjolska brani naslov osvojen prije dvije godine u Hrvatskoj te će peti put zaredom igrati u polufinalu europskih prvenstava.

Rukometni Euro 2. faza - skupine Rukomet Euro 2020: Hrvatska osvojila srebro, svi rezultati na jednom mjestu divider

"Prošle godine na Svjetskom prvenstvu bio sam ozlijeđen, no na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj imao sam prilike puno igrati. Godine prolaze, a ja sam sve bolji. Imam više iskustva, također smatram da sam izrastao kao igrač, a to utječe kada igram za Hrvatsku", rekao je Cindrić.

U posljednjoj utakmici u skupini protiv Češke nije odigrao niti minute kako bi se odmorio za nastavak natjecanja.

gol expired Norvežani pokazali znakove slabosti: Islandska mladost ozbiljno zaprijetila glavnim favoritima za zlato divider

"Prvenstvo nam je dalo takvu mogućnost, da se odmorimo mi igrači koji smo na terenu proveli više vremena, a da drugi dobiju priliku. No svi smo spremni za igrati protiv Španjolske", zaključio je Cindrić.

gol expired Slovenci ostali u igri za polufinale Europskog prvenstva: Preokretom do pobjede nad senzacijom Eura divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider