Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
druga utakmica na klupi

Cindrić se oglasio i najavio kada se vraća na teren

Hrvatska je već drugu utakmicu odigrala bez ponajboljeg igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša Luka Cindrić nije igrao u dvoboju s Makedonijom zbog ozljede zadnje lože desne noge, koju ima od početka sezone.

"Imam malih problema sa zadnjom ložom desne noge, ali nije ništa strašno. To je bio dogovor mene, liječnika i izbornika da ne riskiramo, no da je bilo gusto protiv Makedonaca, vjerojatno bih igrao", kazao je Cindrić, koji nije nastupio ni na utakmici s Japanom, a gotovo sigurno neće igrati protiv Bahreina u srijedu u četvrtoj utakmici Hrvatske na Svjetskom rukometnom prvenstvu 2019.

Kako vam se sviđa Hrvatska nakon prva tri kola SP-a u rukometu?

Ukupno glasova:

"Vučem to već duže vremena, a tu sam osjetio bol nakon Islanda. Nadam se da ću biti zdrav za Španjolsku, zapravo siguran sam da ću igrati protiv Španjolaca'', kazao je srednji vanjski Kielcea.

Cindrić je tako potvrdio riječi izbornika Line Červara koji je izjavio da nisu htjeli riskirati.

Hrvatska u srijedu igra s Bahreinom, a u četvrtak joj predstoji vrlo važan dvoboj sa Španjolskom, ključan za bodove u drugoj fazi.

Kapetan Duvnjak nada se pobjedi i protiv Španjolaca: ''Uz ove divne navijače…'' Domagoj Duvnjak (Foto:AFP) Hrvatski navijači na rukometnom SP-u (Foto: AFP) Maleni navijač Kauboja na SP-u (Foto: AFP)

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider