Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
raspucao se dule

Kapetan Duvnjak nada se pobjedi i protiv Španjolaca: ''Uz ove divne navijače…''

Hrvatska je uraganskom završnicom slavila protiv Makedonije.

Galerija Domagoj Duvnjak (Foto:AFP) Hrvatski navijači na rukometnom SP-u (Foto: AFP) Maleni navijač Kauboja na SP-u (Foto: AFP)

Nakon prva tri kola Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. hrvatski su rukometaši već osigurali drugi krug. Hrvatska je slavila protiv Makedonije s čak devet pogodaka razlike, a kapetan Domagoj Duvnjak bio je najbolji strijelac sa šest pogodaka.

''Prije svega, želio bih se zahvaliti predivnoj publici koja nas je nosila, nadam se da smo im barem malo zahvalili, odigrali smo dobro. Obrana je funkcionirala, u napadu smo igrali pametno, od početka smo imali utakmicu pod kontrolom i zasluženo slavili'', rekao je u izjavi za RTL nakon utakmice.

''Lijepo je, imamo tri pobjede i nosimo bodove u drugi krug.''

Hrvatska igra s dosta samopouzdanja.

''Rekao bih da je već prva utakmica donijela samopouzdanje. Bili smo dosadni, govorili smo da nam je ta utakmica s Islandom važna za samopouzdanje. Pokazali smo da živimo i igramo jedan za drugog.''

Kako vam se sviđa Hrvatska nakon prva tri kola SP-a u rukometu?

Ukupno glasova:



Igrači Nexea, debitanti na velikom natjecanju, Marin Šipić i Ivan Vida pokazali su se u lijepom svijetlu.

''Mladi su fenomenalni, hrvatski rukomet ne treba brinuti za budućnost, samo neka im Bog da zdravlja. Oni su tu i bore se, mi stariji smo podrška.''

Sad slijedi nevažan susret s Bahreinom u srijedu te derbi skupine sa Španjolskom u četvrtak.

''Meni su misli da sutrašnjem slobodnom danu, čeka nas Bahrein, pogleda ćemo ih, moramo pobijediti. Igramo sa Španjolskom dan kasnije, vrhunska momčad i europski prvak, ali nadam se da ćemo mi uz ove predivne navijače pobijediti'', poručio je Duvnjak.

Rapsodija u Münchenu: Hrvatska pobijedila Makedoniju i izborila drugi krug Svjetskog prvenstva! Duvnjak, Stepančić i Šego (Foto: AFP) Stepančić i Šego (Foto: AFP) Domagoj Duvnjak (Foto:AFP) +3 Luka Stepančić (Foto: DPA/PIXSEL)
 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider