Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
danci furiozni

Francuzi pokazali koliko su moćni: Razbili Srbiju, čak desetorica zabila barem dva pogotka!

Očekivane pobjede u susretima 2. kola Svjetskog prvenstva upisali su Danska i Francuska.

Valentin Porte puca po golu protiv Srbije (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon mučenja u 1. kolu Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. protiv Brazila, Francuska je ubacila u brzinu više i s 32:21 razbila Srbiju. Uvjerljivu pobjedu upisala je i domaćin Danska, nakon što je s 36:22 bila bolja od Tunisa. 

Francuska se mučila sa Srbijom do pred kraj prvog poluvremena, a onda je pokazala koliko je moćna. Prvi dio utakmice dobila je s 15:12, a onda je drugi dio utakmice dobila rezultatom 17:9.

Izbornit Dinart dao je priliku svim igračima, a najefikasniji su bili Fabregas i Remili sa po pet pogodaka. Čak desetorica Francuza imala su barem po dva pogotka.

Podsjetimo, Hrvatska se, ukoliko izbori jedno od prva tri mjesta u svojoj skupini B, križa u drugoj fazi natjecanja s grupom u kojoj su Njemačka i Francuska.

Podsjetimo i da se Francuzima za drugi krug turnira vraća Nikola Karabatić, koji nije prijavljen za prvi dio jer se oporavljao od ozljede.

U posljednjoj utakmici skupine C Danska je predvođena M. Hansenom i Laugeom, koji su zabili po sedam pogodaka, pobijedila Tunis 36:22. Domaćin je susret otvorio rezultatom 6:0 i odmah je bilo jasno da će to biti duga noć za Tunižane.

U konačnici se razlika zaustavila na 14 golova, ponajviše zahvaljujući treneru domaćina koji je u nastavku malo i odmorio svoje najbolje igrače.

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider