Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ipak protiv hrvatske?

Francuzi osim bez važnog boda ostali i bez kapetana: Ali ne plaču jer vraća se najbolji

Francuska je u susretu s Njemačkom vjerojatno ostala bez Cedrica Sorhaindoa.

Cedric Sorhaindo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Spektakularnu su utakmicu u skupini Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. odigrali aktualni svjetski prvaci i domaćini. Na kraju su Francuska i Njemačka odigrali neriješeno jer je Timothey N'Guessan u posljednjoj sekundi zabio za 25:25.

Francuzi su spasili bod, ali i ostali bez jednog u borbi za polufinale. Podsjetimo, u sljedećoj fazi SP-a, koja počinje već u subotu, skupina A spaja se sa skupinom B, u kojoj je Hrvatska već osigurala dva boda za nastavak natjecanja, a protiv Španjolske se u četvrtak bori za još dva.

Francuzi su pak već na početku derbija s Nijemcima ostali bez kapetana Cedrica Sorhaindoa. On je ozlijedio list i mora na detaljni pregled kako bi se ustanovila težina ozljede. Francuski mediji pišu kako bi to mogao biti kraj za njega na ovom prvenstvu, a kao zamjena trebao bi upasti – Nikola Karabatić.

Francuski igrači žale za jednim kapetanom, no izgleda da im se vraća drugi. Karabatić je ozlijeđen skoro pola godine i kažu da je spreman uskočiti iako dugo nije na terenu. No svi znamo da se radi o velikom sportašu i radniku i ne bi bio s reprezentacijom u Njemačkoj da njegovo tijelo nije spremno za najveće napore.

Tako bi u očekivanom okršaju Hrvatske i Francuske u drugom krugu ipak trebali gledati legendarnog rukometaša protiv Kauboja. Točan raspored utakmica drugog kruga bit će poznat u četvrtak navečer nakon završetka posljednjih utakmica prve faze.

Nikola Karabatić (Foto: AFP) Nikola Karabatić (Foto: AFP) (Foto: Afp)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider