Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Invazija Hrvata

Duvnjak upozorava da Brazil nije bezazlen, a otkrio je i vijest koja je obradovala Kauboje

Pred Hrvatskom je prvi dvoboj drugog kruga na Svjetskom rukometnom prvenstvu 2019.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici drugog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. Hrvatska će igrati protiv Brazila u nedjelju s početkom u 18:00.

"Jučer smo imali slobodan dan, iako smo letili prema Kolnu, ali to, srećom, nije dugo trajalo. Pogledali smo snimke utakmica Brazila s Rusijom i Francuskom, jako su neugodna ekipa koja je svima radila problem. Uostalom, imali smo s njima teške muke 2015. godine na SP-u Kataru. Nadam se da ćemo biti pravi i da ćemo pokazati igru kao u prvom dijelu prvenstva u Munchenu. Dobro bi bilo imati šest bodova prije Njemačke", izjavio je Domagoj Duvnjak, koga je u njemačkim medijima nahvalio i njemački izbornik Cristian Prokop.

Modriću razbili glavu u derbiju, završio krvav na travnjaku, pa se vratio i zabio u pobjedi Luka Modrić (Foto: AFP) Slavlje Reala (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) +3 Luka Modrić (Foto: AFP)

"Mi igramo u nedjelju s Brazilom, pa ne bi o dvoboju s Njemačkom. Ako je točna informacija da je oko 6.000 Hrvata već kupilo ulaznice za Brazil, to bi nam puno značilo. U Munchenu je bilo prekrasno, a bilo bi lijepo da nas navijači podrže i u Kolnu protiv Brazila. Protiv Njemačke će to ići malo teže jer su oni ipak domaćini, ali svaka podrška je dobrodošla", kazao je Duvnjak, koji je obznanio još jednu dobru vijest.

"Dobili smo tu u Kolnu sobu za masiranje i to je dobro. Imali smo problema u hotelu u Munchenu te smo masaže i terapije radili bukvalno na hodniku".

Šipić: Spremni smo za borbu

Mladi pivot našičkog Nexea Marin Šipić po prvi je puta u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na nekom velikom natjecanju, ako ne računamo zlato s Mediteranskih igara u Tarragoni gdje ekipe nisu igrale u najjačim postavama. Dvadesetrogodišnji Splićanin posve je opravdao očekivanja.

"Brazilci su jako opasna ekipa, svima su zadali probleme i ne bi bili u drugom krugu da nisu dobri. Jako su čvrsta ekipa, imaju dobar napad, bore se i neće biti lako, moramo biti oprezni. Ova dva dana odmora su nam jako dobro došla, nitko nije ozlijeđen i spremni smo za borbu", izjavio je mladić koji je karijeru počeo u Akademiji Balić-Metličić, zatim preselio u Varaždin, a trenutno je član našičkog Nexea.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider