Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izgledalo je strašno

Modriću razbili glavu u derbiju, završio krvav na travnjaku, pa se vratio i zabio u pobjedi

U derbiju 20. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je u subotu na Santiago Bernabeu slavio protiv Seville s 2-0, a najbolji svjetski nogometaš Luka Modrić je drugo kolo zaredom bio strijelac za Real.

Galerija Luka Modrić (Foto: AFP) Slavlje Reala (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) +3 Luka Modrić (Foto: AFP)

Real je dominirao tijekom cijelog susreta, ali tek u 78. minuti uspio je zatresti mrežu kada je Casemiro fantastičnim udarcem s 30 metara pogodio "rašlje".

Prije toga svjedočili smo strašnom sudaru Luke Modrića, koji je ostao krvav ležati na travnjaku. Srećom, nije došlo do ozbiljnije ozljede i Luka je mogao nastaviti utakmicu. I ne samo to, drugo kolo zaredom zabio je pogodak za Real.

Modrić je potvrdio pobjedu Reala u sudačkoj nadoknadi. On je presjekao jednu loptu, sjurio se u kazneni prostor i rutinski je poslao loptu u mrežu. Modrić je, po običaju, pružio vrlo dobru partiju, a u strijelce se mogao upisati i u 58. minuti, ali njegov pokušaj s 12 metara iskosa obranio je vratar gostiju.

Pogodak Luke Modrića možete pogledati OVDJE.

Atletico Madrid je u gostima dobio posljednjeplasiranu Huescu s 3-0. Nikola Kalinić zbog zdravstvenih problema nije bio u sastavu Atletica, za koji su pogotke zabili Lucas Hernández (31), Santiago Arias (52) i Koke (71).

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider