Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
islanđani nas se ne boje

Najnovije informacije iz Splita nisu obećavajuće: "Situacija nikako nije dobra"

S najnovijim informacijama iz Splita, gdje rukometna reprezentacija igra u prvom krugu Europskog prvenstva, za Dnevnik Nove TV javio se reporter Vlado Boban.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliku pobjedu od deset golova razlike protiv Srbije, ozbiljno je narušila ozljeda najboljeg hrvatskog rukometaša, Domagoja Duvnjaka. S najnovijim informacijama iz Splita javio se reporter Nove TV Vlado Boban.

"Situacija nije najbolja. Informacije iz reprezentacije su vrlo šture, a ono što svi znamo je to da je pronađen hematom na listu desne noge i da je Domagoj definitivno izgubljen za utakmice protiv Islanda i Švedske. Zapravo, upitno je hoće li više zaigrati na ovom Europskom prvenstvu", otkrio je Vlado Boban.

TABLICE I REZULTATI SVIH UTAKMICA

Duvnjak je igrao 36 minuta što je za mnoge bilo veliko iznenađenje, pogotovo nakon velike operacije koje je imao na koljenu druge noge. Tek se oporavio i velika većina vjeruje da ga Lino Červar nije smio toliko opteretiti.

Što mislite je li Duvnjak trebao biti na terenu kada se ozlijedio?

Ukupno glasova:

"Bila je velika buka u dvorani. Imali smo problema u komunikaciji. Zvali smo ga van minutu ranije, ali nije nas čuo. To je sudbina", rekao je Červar u razgovoru s novinarima.

Izbornik Hrvatske odabrao je Denisa Buntića kao zamjenu za Domagoja Duvnjaka, barem za ovaj prvi krug natjecanja. Tu je odluku donio nakon večernjeg treninga u subotu, a Buntić će već biti u konkurenciji za nastup protiv Islanda.

Susret protiv reprezentacije koja je iznenadila Švedsku u prvom kolu naše skupine na rasporedu je u nedjelju s početkom u 20:30.

Cijeli prilog i javljanje Vlade Bobana iz Splita pogledajte u nastavku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider