Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
stigli iz njemačke i hercegovine

Navijači na Rivi u euforiji: "Zgazit ćemo Srbiju, idemo do zlata!"

Na sam početak Europskog rukometnog prvenstva u Split su pristigli hrvatski navijači sa svih strana.

Galerija Hrvatski navijači na splitskoj rivi (GOL.hr) Hrvatski navijači na splitskoj rivi (GOL.hr) Hrvatski navijači na splitskoj rivi (GOL.hr) +2 Hrvatski navijači na splitskoj rivi (GOL.hr)

Lino Červar svim ju je silama pokušavao suzbiti, ali nije uspio, barem ne kod onih navijača koje smo u rano poslijepodne susreli na splitskoj Rivi. O euforiji je riječ, koju je Červar razložno označio kao jednog od glavnih protivnika hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu.

Za igrače vjerujemo da će je uspjeti obuzdati, dok će s navijačima to, očito, malo teže ići. Utakmica Hrvatska - Srbija probudila je velike emocije.

"Srbe ćemo večeras zgaziti i na kraju osvojiti zlato", bez krzmanja nam je poručio Jakša koji je ranim trajektom s Korčule stigao u Splitu.

Slično razmišlja i vesela petorka iz Njemačke:

"A zlato, što bih drugo očekivao. Nekako ćemo se već dovući do tog finala, ali ovaj put nećemo pokleknuti. Pobijedit ćemo u finalu tko god bude na suprotnoj strani", poručili su i nevoljko se pristali fotografirati jer, kako kažu, "žene će nam shvatiti gdje smo".

Nedaleko od njih naletjeli smo na iskusnije društvo iz Hercegovine. Stanko, Boris i Ivica stigli su iz Mostara.

"Nismo u rodu s Karačićem, ali ga poznajemo. Što se tiče Marića, žao nam je što ga nema među ovih 16 koji će igrati, ali Červar je izbornik, on najbolje zna. Marić je malo neozbiljan. Mi nemamo više igrača kao što su Balić i Metličić, ali optimisti smo jer ni drugi možda nisu tako dobri."

Iz Stuttgarta su stigli i Josip i Ante.

"Večeras očekujemo pobjedu, a što se tiče cijelog turnira, nadam se da ćemo se plasirati u polufinale. Sve iznad toga bit će super. Ne vjerujem da će biti nekakvih incidenata večeras. Njihove navijače nisam vidio, a i ne vjerujem da će se pojaviti."

Na koncu, još četvero fanova iz Njemačke poručilo je:

"S velikim zadovoljstvom stigli smo u najljepši grad na svijetu. Baš s guštom i čekamo utakmicu. U ovom prvom krugu moramo pobijediti sve tri utakmice, pa će biti lakše dohvatiti i polufinale."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider