Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Španjolci slave

Karabatić otkrio razlog poraza: "Tužni smo, ubio nas je spori španjolski ritam"

Savršeni učinak imala je reprezentacija Francuske na Europskom rukometnom prvenstvu prije polufinalne utakmice sa Španjolcima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Perfektni francuski niz (šest utakmica - šest pobjeda) stao je u polufinalu gdje je Španjolska bila bolja, uvjerljivo bolja, i poslala Les Expertse u borbu za broncu.

Što je presudilo Francuskoj u polufinalu, upitali smo Luku Karabatića koji je protiv naše reprezentacije bio briljantan u obrani i odličan u napadačkom dijelu.

"Neki čudan ritam koji nam nije odgovarao, usporili su cijelu utakmicu, dosta napada produžili na dvije-tri minute", izjavio je mlađi Karabatić:

"Tužni smo, znali smo da ovo može biti opasna utakmica za nas. Nismo uspijevali usmjeriti utakmicu na naš mlin, taj spori ritam nas je ubio. Teško je kad igraš obranu minuti i pol ili dvije minute čak, a onda neki igrač napravi grešku i ta obrana pukne."

Umjesto za zlato, Francuzi će u nedjelju igrati za broncu.

"Moramo isprazniti glavu i sutra ući u nove pripreme za tu utakmicu, želimo završiti ovo na najbolji mogući način."

Potpuno suprotnog raspoloženja bio je španjolski desni vanjski Alex Dušebajev.

"Odigrali smo top utakmicu, bili smo bolji od prve do zadnje sekunde od Francuza. Teško je kad igraš tako dobro i imaš veliku razliku, a onda se oni približe. Izdržali smo kao ekipa i to je bila ta razlika."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider