Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Klopp stvara moćnu ekipu

Liverpool sprema novi spektakularni transfer: Na stolu je 100 milijuna eura!

Na Anfieldu se pripremaju za uzbudljiva dva završna mjeseca sezone, ali i nadolazeći ljetni prijelazni rok.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je reprezentativnu stanku dočekao u vrlo dobrom raspoloženju, koje nije pokvario niti nedavni poraz kod najvećeg rivala Manchester Uniteda na Old Traffordu.

Momčad Jurgena Kloppa na trećem je mjestu u Premierligi i, s obzirom na lijepih sedam bodova prednosti ispred Chelseaj (koji ima utakmicu manje), na dobrom putu da završi među prva četiri i tako ostvari glavni ovosezonski cilj - plasman u Ligu prvaka. Osim toga, idući tjedan ih očekuje i prvi ogled četvrtfinala Lige prvaka s Manchester Cityjem.

Paralelno s pripremama za ludi ritam završnice sezone, Redsi rade i na dugoročnim planovima. U prijevodu, pripremaju se za akciju u ljetnom prijelaznom roku.

Jedan veliki posao za ljeto je Liverpool već napravio, iskrcavši 65 milijuna RB Leipzigu za odličnog veznjaka iz Gvineje, Nabyja Keitu.

Keita je već zakaparen, stiže li i Werner?

Klopp je inzistirao na Keiti pa je pristao i na inzistiranje Nijemaca da im ga ostavi za cijelu ovu sezonu. Njemački menadžer Keitu vidi kao veliko i pravo rješenje za vezni red Liverpoola, a u istočnoj Njemačkoj je pronašao isto to i za napadački dio.

Jasno, o Timu Werneru je riječ. Ovaj izvrsni napadač RB Leipziga nedavno je proslavio tek 22. rođendan, a već je porušio niz rekorda kad su u pitanju Bundesliga, ali i njegov matični klub Stuttgart iz kojeg je otišao nakon što su prije dvije godine ispali. Već neko vrijeme je prvi napadač njemačke nogometne reprezentacije za koju je u posljednjih godinu dana u 11 nastupa zabio sedam golova.

Priču o interesu Liverpoola za Wernera objavio je Bild koji donosi kako je Jurgen Klopp već stupio u kontakt s igračevim menadžerom Karlheinzom Forsterom kojemu je dao do znanja kako su Redsi spremni iskrcati 100 milijuna eura odštete.

Werner je ove sezone za RB Leipzig zabio 18 golova i upisao šest asistencija, a novu priliku na velikoj sceni imat će ovog utorka kada će Njemačka u Berlinu ugostiti Brazil, u prvom srazu tih reprezentacija od one povijesne utakmice u polufinalu proteklog Svjetskog prvenstva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider