Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Puni hvalospjeha

Islanđani oduševljeni hrvatskim navijačima: ''Priredili su spektakl, nama neće biti lako''

Islandski mediji puni su hvalospjeva svojoj rukometnoj reprezentaciji koja je na Euru u Splitu pobijedila jaku Švedsku s 26-24, a vrlo malo pozornosti zasad posvećuju sljedećem protivniku Hrvatskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Internet-portal Monitor donosi vijest da će Hrvatska sigurno igrati bez svog najboljeg igrača Domagoja Duvnjaka, koji je ozlijedio lisni mišić desne noge na utakmici sa Srbijom.

"Duvnjak je jedan od najboljih igrača na svijetu i Islanđani moraju biti sretni što on neće igrati. Ipak, i bez Duvnjaka Hrvatska je favorit iz više razloga - zato što je vrlo kvalitetna ekipa, zato što su domaćini i zato što imaju fanatične navijače koji su protiv Srbije priredili spektakl", tvrdi ovaj list.

Portal Sport.is spominje veliku pobjedu Hrvatske nad Srbijom, a kratki tekst je potrijepljen slikom bivšega hrvatskoga izbornika Željka Babića, koji već godinu dana nije na toj funkciji.

Jedan od najboljih islandskih igrača, lijevi vanjski Olafur Ancdres Gudmundsson, koji je protiv Šveđana zabio čak sedam golova, bio je oduševljen onim što je vidio na meču Hrvatska-Srbija.

"Na tribinama je stvarno bila prava ludnica i nama protiv Hrvatske stvarno neće biti lako u takvom ozračju. A opet tko ne voli igrati pred takvim navijačima, čak i kad su protiv vas. Znamo za sve hrvatske slabosti i znamo da neće biti Duvnjaka. Za nas je najbitnije da sačuvamo koncentraciju i pokušamo im učiniti ono što smo na početku utakmice uradili Šveđanima", kazao je Gudmundsson.

Što mislite je li Duvnjak trebao biti na terenu kada se ozlijedio?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider