Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Najavio skauting

Červar nezadovoljan: "Jače reprezentacije će kažnjavati naše greške"

U pripremi za Europsko rukometno prvenstvo Kauboji su pobijedili, ali nisu naročito impresionirali izbornika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lino Červar bio je sasvim iskren nakon pobjede Hrvatske protiv Crne Gore u Spaladium Areni.

U generalnoj probi za Europsko rukometno prvenstvo Hrvatska je upisala pobjedu uz vidno opušteniji pristup no što će to biti kad krene euro-smotra.

"Pobjedom sam zadovoljan, ona nikada ne šteti, ali ako se radi o detaljima onda baš i nisam zadovoljan. Želje je bilo, ali koncentracija nije bila dobra. To će jače reprezentacije sigurno kažnjavati. Bilo je dobrih momenata, ali ima više kritike koje mogu dati igračima. Publika je bila možda bolja od nas, bila je jako dobra. Dobro je da se malo resetiramo, sad ćemo se još bolje pripremiti za utakmicu sa Srbijom", najavio je izbornik Kauboja za RTL.

Červar je precizirao čime točno nije zadovoljan.

"Nisam zadovoljan kako je desna strana igrala u obrani, ne smije se dogoditi da primimo toliko laganih golova. Nismo dovoljno psihički koncentrirani. Igrali smo obranu 6-0 i 5-1. Srljali smo, htjeli smo na brzinu postizati golove pa smo promašili neke zicere."

Do petka, kada se sastaju Hrvatska - Srbija, vremena još ima za ispraviti sve nedostatke.

"Protiv Srbije moramo ispraviti nedostatke koje sam večeras vidio. U svakom slučaju, uvijek polazim od toga da se obranom dobiva utakmica, a napadom gubi. U napadu smo imali previše pogrešaka i promašenih zicera. Ne može se govoriti o dobroj predstavi ako obrana nije bila prava. Ne možemo mi sad preko noći ispraviti neke stvari, neki igrači su bili ozlijeđeni odnosno nisu imali minutažu u klubu. Možemo trčati i igrati kontru jako dobro. Želimo individualno rješavati stvari, a to nije dobro. Treba znati natjecati se", kazao je Červar dodavši:

"Malo više ćemo pratiti naše suparnike, analizirati ih, a mislim da je sve u glavi."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider