Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kaos u egiptu

Slovenski rukometaši padali su u nesvijest u vlastitoj bljuvotini, vrištali su od bolova

Slovenci su otkrili strašne posljedice trovanja hranom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije početka Svjetskog rukometnog prvenstva u dalekom Egiptu brojne momčadi bile su u panici zbog panedmije koronavirusa, najbolji svjetski rukometaši čak su zaprijetili i bojkotom natjecanja jer su domaćini najavili navijače u dvoranama.

Dva tjedna nakon početka više nitko ne priča o koronavirusu jer je glavna tema crijevna viroza koja je pokosila pola europskih momčadi u Kairu, a problema su imali i neki hrvatski rukometaši poput Ivana Martinovića i Domagoja Duvnjaka.

gol expired Červar povukao poteze: Dvije izmjene za utakmicu s Danskom divider

Crijevna viroza najviše je napala Dance i susjede Slovence koji su prošli kroz pravi kaos uoči jučerašnje utakmice protiv domaćina Egipta za četvrtfinale.

Čak 12 Slovenaca se otrovalo hranom 24 sata prije dvoboja s domaćinima i poraza nakon kojeg su ispali s natjecanja. Problem navodno stvara egipatska voda koja je drugačija od europske i napada crijeva.

Slovenski rukometni savez oštro je napao organizatore i poslao priopćenje u kojem su otkriveni neki stvarno šokantni podaci.

gol expired Danci u očajnom stanju uoči Hrvatske, pogodila ih prava pošast: "Najapsurdnije prvenstvo dosad" divider

''Nikada u rukometnoj reprezentaciji nismo tražili izgovore. Kao i uvijek, preuzimamo odgovornost za svaki projekt. Sigurno smo mogli i nešto drugačije, čak i bolje, ali ovog puta – stvarno objektivno i preko noći – prije naše ključne utakmice protiv Egipta, našli smo se u situaciji u kojoj nikada ranije nismo bili.

Mogli bismo zapisati šta nam se sve dogodilo – ne svojom krivicom – tijekom ionako kratkih priprema, ali ovaj dio bi i dalje spadao u područje našeg obećanja. Stoga stvarno ne možemo propustiti događaje uoči, noći i dana odlučujućeg meča protiv domaćina za ovaj nivo natjecanja nedostojno loše organiziranog prvenstva. U stvari, imali smo ogromnu količinu zdravstvenih problema posljednje noći i na dan utakmice.

Čak 12 Igrača naše reprezentacije otrovalo se hranom u 24 sata prije naše zadnje utakmice u Egiptu. Pa, to nije bio 'virus'. Rukometaši su vrištali od bolova, povraćali i jurišali u toalete kao da im je život u pitanju. Tijekom noći pali su Staš Skube i Dragan Gajić, neposredno pred utakmicu, naš najveći i najjači igrač Blaž Blagotinšek srušio se u svlačionici od bola u (u svojoj bljuvotini) i prevezen je nazad u hotel. Čak devet igrača, uprkos lošem osjećaju, odlučilo je igrati. Za Sloveniju! Jedna, sportsko ujedinjena zemlja koju svi volimo najviše na svijetu'', stoji u poruci Slovenaca, a riječi prenosi Balkanhandball.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider