Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nakon svega još i ovo...

Nema kraja bizarnostima sa Svjetskog prvenstva rukometaša: Hrvatska je i dalje u turniru i bori se za naslov prvaka!?

Novi veliki kiks napravili su domaćini Svjetskog rukometnog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nova bizarnost organizatora Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu, koje je ušlo u završnu fazu održavanja. U ponedjeljak je završena grupna faza natjecanja Svjetskog prvenstva 2021., nakon koje je ostalo osam reprezentacija koje se bore za naslov prvaka svijeta. 

Među njima nema reprezentacije Hrvatske, aktualnog viceprvaka svijeta. No sudeći prema animiranoj objavi organizatora - Kauboji su i dalje u turniru. 

Na animiranom videu pojavljuje se igrač s hrvatskim dresom koji pruža ruku prema trofeju prvaka svijeta, zajedno s još osmoricom igrača čiji su dresovi ispravni. Drugim riječima, Egipćani su bili toliko uvjereni u plasman Hrvatske u četvrtfinale da su unaprijed napravili igrača s hrvatskim dresom. 

sp 2021 Rukomet 2021.: REZULTATI svih utakmica Svjetskog prvenstva divider

Među ovim igračima nedostaje katarski dres, koji je u ponedjeljak izborio četvrtfinale zasluženom pobjedom protiv Argentine, koja je zapravo eliminirala Kauboje pobjedom prošlog tjedna. 

Nakon bizarnih odabira najboljih igrača utakmica, nepozvanih uljeza na utakmicama (mačke), trovanja hranom nekoliko reprezentacija, ovo je samo šlag na tortu organizacije najbizarnijeg svjetskog prvenstva svih vremena. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider