Rukomet 2021
SPORTOVI
Rukomet 2021
ulaznice uskoro u prodaji

Bliži nam se Svjetsko prvenstvo u rukometu, a s njime i povratak navijača na utakmice!

Na prvom velikom sportskom natjecanju u 2021. godini, Svjetskom rukometnom prvenstvu, imat ćemo priliku vidjeti navijače na tribinama.

Hrvatski rukometaši slave s navijačima (Foto: Afp)

Kako stoji na stranicama Međunarodne rukometne organizacije (IHF) do kraja ovog će tjedna u prodaju biti puštene ulaznice za utakmice Svjetskog rukometnog prvenstva koje će se od 13. do 31. siječnja igrati u Egiptu.

Čemu se najviše veselite u sportskoj 2021. godini?

U Egiptu nastupa i hrvatska rukometna reprezentacija, a suparnici u skupini C koja se igra u Aleksandriji bit će nam Katar, Japan i Angola. Bit će to prva svjetska smotra u proširenom izdanju, odnosno po prvi put će sudjelovati 32 reprezentacije koje su u prvoj fazi natjecanja raspoređene u osam skupina sa po četiri.

sp 2021 Rukomet 2021.: REZULTATI svih utakmica Svjetskog prvenstva

IHF je otkrio da će do kraja tjedna biti objavljeni svi detalji oko ulaznica, što je sjajna vijest za navijače odnosno rukometne fanove koji uvijek u velikom broju dolaze na najveće smotre ovog sporta.

U kojem će se omjeru prodavati teško je reći, no za pretpostaviti je da će se s obzirom na situaciju s koronavirusom moći popuniti trećina dvorane, maksimalno polovica kapaciteta. No, da ne nagađamo, pričekajmo kraj tjedna...

Skupina C
15. siječnja
15:30 Katar - Angola
18:00 Hrvatska – Japan

17.siječnja
15:30 Katar – Japan
18:00 Angola – Hrvatska

19. siječnja
15:30 Japan – Angola
18:00 Hrvatska - Katar

Igor Karačić Karačić otpao s popisa, upitan je za Svjetsko prvenstvo: "Svim silama želim zaigrati"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati