Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ARGENTINCI ČEKAJU

Lino Červar prije ključne utakmice za prolaz: "Gledao sam ih, bit će jako teško"

Izbornik je zadovoljan prikazanim protiv Bahreina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 1. kola skupine II drugog kruga natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Kairu svladala Bahrein sa 28:18 (13:8).

Izabranici Line Červara odigrali su najbolju utakmicu na prvenstvu, obrana je konačno bila na vrhunskoj razini, ali i kontre u proradile. 

gol expired Hrvatska razbila Bahrein na startu drugog kruga SP-a, četvrtfinale sve bliže! divider

Nakon utakmice svoje dojmove je dao Lino Červar i najavio dvoboj s Aregntinom u subotu od 18 sati. Ako Hrvatska pobijedi ide u četvrtfinale prije sudara s Dancima.

''Dobro smo igrali, bili smo motivirani, vidjelo se na početku, imali su veliki problem da nas probiju. Sredina obrane je imala dubinu i agresivnost, kretanje nam je bilo jako dobro. Napad je brzo rješavao obranu'', rekao je Červar za RTL i nastavio u sretnom tonu:

''Onda smo promijenili obranu i pali smo jer smo mislili da je utakmica gotova, u drugom dijelu smo bili bolji u obrani. Odmarali smo Mamića i Duvnjaka, nama predstoji bitan korak za ući u četvrtfinale. Mislim da se sad moramo fokusirati na Argentinu pa idemo dalje. Mogu cijeli ekipu pohvaliti na zalaganju, ponekad nam nedostaje fokusa'', izjavio je hrvatski izbornik.

gol expired Neumoljivi Horvat najavio još bolju Hrvatsku: "Dižemo se iz utakmice u utakmicu" divider

''Gledao sam Argentinu...''

''Moramo već večeras ovo zaboraviti, gledao sam Argentinu, bit je teška utakmica. Vidio sam da imaju nekoliko dobrih igrača, dva odlična vanjska igrača, imaju odličnog trenera, moramo biti skromni i dalje i razumjeti da jednom borbom možemo do velikog rezultata'', izjavio je Červar i za kraj dodao:

Hoće li Hrvatska slaviti i protiv Argentine u subotu?

Ukupno glasova:

''Uz Šegu izdvojio bih i Pešića, to je dobro, nadopunjavaju jedan drugoga. Nema veze što je Šego najbolji igrač utakmice.'' 
 

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider