Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"idemo po četvrtfinale"

Neumoljivi Horvat najavio još bolju Hrvatsku: "Dižemo se iz utakmice u utakmicu"

Najbolji strijelac hrvatske reprezentacije protiv Bahreina Zlatko Horvat bio je vrlo zadovoljan pobjedom protiv Bahreina, a naročito obranom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Bahrein u prvoj utakmici drugog kruga natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Kauboji su slavili s 28:18, te su došli korak bliže četvrtfinalu.

Desnokrilni Zlatko Horvat bio je najbolji strijelac naše momčadi s osam pogodaka, od čega ih je nekoliko zabio lobom.

Hoće li Hrvatska slaviti i protiv Argentine u subotu?

Ukupno glasova:

"Bila je to dobra timska igra u kojoj se uvijek netko istakne. Najvažnije da smo dobro ušli u utakmicu, kontrolirali je i na kraju zasluženo pobijedili", kazao je Horvat, koji je ustvrdio da se obrana naše reprezentacije podiže iz utakmice u utakmicu.

"Već smo protiv Katra igrali dobru obranu. Oni su ozbiljna momčad koja ne daje puno lopti. Dižemo se iz utakmice u utakmicu", kazao je Zlaja, te otkrio da je ključ uvjerljive pobjede protiv Bahreina bila jako dobra analiza te momčadi.

sp 2021 Rukomet 2021.: REZULTATI svih utakmica Svjetskog prvenstva divider

"Dobro smo analizirali Bahrein i znali smo gdje traže prostor za gol. To smo dobro zatvorili, a ono što je prošlo je Šego obranio i nije bilo problema".

Za četvrtfinale Hrvatska će u subotu igrati protiv Argentine. U slučaju pobjede Kauboji će osigurati četvrtzavršnicu i prije utakmice protiv Danske.

"Znamo što nam znači utakmica protiv Argentine. Pristupit ćemo utakmici kao i svima do sada. Prvo se odmoriti, dobro ih analizirati i ići po to četvrtfinale"

Hrvatska za dva dana igra odlučujuću utakmicu za plasman u četvrtfinale protiv Argentine, koja je ranije danas slavila protiv Japana.

gol expired Hrvatska razbila Bahrein na startu drugog kruga SP-a, četvrtfinale sve bliže! divider

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider