Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''pa to je smiješno''

Danci napali Slovence: Tvrde da imaju fotografije koje dokazuju kako su sami krivi za trovanje hranom

Direktor danske reprezentacije stao je na stranu domaćina na Svjetskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I dok smo na početku mislili kako će ovo Svjetsko rukometno prvenstvo biti upamćeno po koronavirusu, jedna je druga pošast bila još gora za neke reprezentacije. Hrvati, Slovenci i Danci bili su samo jedni od mnogih koji su imali probleme sa želučanom virozom, a čini se kako su naši susjedi prošli najgore.

Podsjetimo, Slovenija je protiv domaćina Egipta vodila pet razlike u odlučujućoj utakmici za plasman u četvrtfinale. Na kraju je bilo neriješeno, a dalje je prošao Egipat. Slovenci su poslije otkrili kako se pola njihove reprezentacije otrovalo hranom.

gol expired Danski izbornik razočaran i iznenađen igrom Hrvatske: "Bio sam u strahu od Hrvata, ali..." divider

''Čak 12 igrača naše reprezentacije otrovalo se hranom u 24 sata prije naše posljednje utakmice u Egiptu. Pa, to nije bio 'virus'. Rukometaši su vrištali od bolova, povraćali i jurišali u toalete kao da im je život u pitanju. Tijekom noći pali su Staš Skube i Dragan Gajić, neposredno pred utakmicu, naš najveći i najjači igrač Blaž Blagotinšek srušio se u svlačionici od bola u (u svojoj bljuvotini) i prevezen je nazad u hotel'', napisali su u priopćenju.

Slovenci optužili domaćina...

Domaćin Egipat, koji je jako puno uložio u ovo Svjetsko prvenstvo koje je na kraju održano bez gledatelja, našao se jako uvrijeđen. Optužbe o trovanju hranom proširile su se rukometnim svijetom i bačena je ljaga na organizaciju. Jedni tvrde da je stvar u hrani, drugi da je stvar u vodi.

...Danci optužili Slovence

No možda nisu svi rukometaši imali problema zbog istog razloga. To je jasno rekao Morten Henriksen, direktor danske reprezentacije. Njegove riječi prenose danski mediji uoči četvrtfinala s Egiptom, a izvor je jedan egipatski medij.

''Ma to je smiješno. Imamo fotografije slovenske delegacije koja je naručila pizze izvana'', rekao je Henriksen i dodao:

''Nisu samo oni imali probleme s probavom. I drugi, koji nisu igrali protiv Egipta, imaju slične probleme. Organizator je sve poduzeo da se održi higijena i vjerujemo da će tako ostati do kraja. Mi ćemo jesti ono što nam spreme u hotelu, a naručivanje pizze ne bih nikome preporučio.''

Vidjet ćemo što na ovakve optužbe kažu Slovenci…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider