Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prije 18 godina

Da, to je on na snimci: Modrić kao klinac slavio veliku pobjedu s rukometašima na povijesnom SP-u

Luka Modrić prisustvovao je jednoj od povijesnih utakmica hrvatskog rukometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog tjedna u Egiptu počinje rukometno Svjetsko prvenstvo 2021. na kojem hrvatska reprezentacija opet ima velike ambicije. Što se ovog natjecanja tiče, najviše pamtimo ono legendarno Svjetsko prvenstvo u Portugalu prije 18 godina kada su naši rukometaši prvi i jedini put otišli do kraja te se okrunili naslovom svjetskih prvaka.

Te 2003. godine Ivano Balić, Petar Metličić, Mirza Domba, Vlado Šola i ostatak te legendarne generacije šokirali su rukometni svijet jer je Hrvatska nakon odlaska sa scene generacije zlatnih olimpijaca iz Atlante 1996. tih godina bila potpuni autsajder.

gol expired Da vas vidimo: Koliko znate o nastupima naših rukometaša na svjetskim prvenstvima? divider

I 18 godina kasnije nam je zanimljivo to Svjetsko prvenstvo, ali zbog jednog potpuno drukčijeg razloga. Njemu je uživo svjedočio najbolji svjetski nogometaš iz 2018. godine, koji je tada kao tinejdžer zdušno bodrio Hrvatsku s tribina te na kraju upao u teren.

Luka Modrić i njegovi vršnjaci iz U-18 reprezentacije Hrvatske završili su u TV prijenosu nakon pobjede Hrvatske protiv Danske (33:27) u posljednjoj utakmici drugog kruga kojom su naši rukometaši izborili polufinale protiv Španjolske.

Našli su se u Portugalu sasvim slučajno na nekim prijateljskim utakmicama.

Slavili su mladi nogometaši ovaj veliki uspjeh hrvatskog rukometa na terenu nakon što su cijelu utakmicu navijali, a tu scenu možete pogledati u videu pri kraju 12. minute (11:50)…

Što očekujete od rukometaša na SP-u?

Ukupno glasova:

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider