Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

VIDEO Čudo: Žonglirao loptu 48 kilometara!

Dan Magness (26) hodao je londonskim ulicama žonglirajući nogometnom loptom. Prevalio je tako 48 kilometara u pothvatu koji je trajao više od 13 sati...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U osam sati ujutro Magness je krenuo, a put je završio u 21.45. Cijelo je to vrijeme uspijevao držati loptu u zraku raznim dijelovima tijela, jedino ne rukom. Zapanjuje da je obarajući rekord dao nekoliko televizijskih intervjua bez da mu je lopta pala na tlo, a na glavi ju je mirno držao, kao zalijepljenu superljepilom, čak i u trenucima kada se odmarao.

Obišao je svih pet najprometnijih londonskih autobusnih postaja, te postao vlasnik još jednoga u nizu svojih rekorda u Guinnessovoj knjizi. Nedavno je, smješten u jedan ograničeni prostor u londonskom Covent Gardenu, kontrolirao loptu rekordna 24 sata.

U Hrvatskoj je takav primjer poznat tijekom održavanja Svjetskog prvenstva u Japanu i Koreji 2002. godine. Za potrebe televizijske emisije tadašnji je Dinamov junior Mladen Stipković (alias Oblomir Gombalo) žonglirao hodajući zagrebačkim ulicama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider