Tenis
SPORTOVI
Tenis
"derat ću se još jače"

Prvoklasni skandal srbijanskog tenisača: Urlao na suca i poželio da padne sa stolca

Viktor Troicki napravio je pravi skandal na Challenger turniru u Njemačkoj.

Viktor Troicki (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Viktor Troicki kreirao je prvoklasni skandal u Hamburgu, gdje je poražen u 3. kolu Challenger turnira od Španjolca Zapate Mirallesa sa 6:3, 7:6 (4). Troicki je bio nezadovoljan jednom sudačkom odlukom zbog koje je izgubio servis u završnici drugog seta.

Linijska sutkinja zaboravila se oglasiti nakon jednog auta koji je pogodio srbijanski tenisač, a nakon kratke zbunjenosti dala je do znanja glavnom sucu dvoboja da je bio aut. Nakon toga se zamračilo pred očima Troickog, koji je krenuo u obračun sa sucem i supervizorom turnira.

Navijač Flamenga tresao sina (Screenshot) Pomahnitali otac zbog gola mogao teško ozlijediti sina, a majka se smijala. Sve je snimljeno divider

"Dođi ovamo, kunem ti se da ću napraviti problem. Dođi ovamo, napravit ću problem", govorio je Troicki supervizoru koji je bio blizu terena.

Troicki se zatim okrenuo prema sucu u stolici i tražio pozivanje supervizora, a kada nije dobio što je htio, počeo je urlati.

"Želiš li problem? Pozovi ga!!"

Deranje i prijetnju tu nisu prestale.

"Kunem ti se, derat ću se još više na tebe ako se ne predomisliš. Nemoj lagati, jer ona nije ništa rekla. Vidio sam da je bila zbunjena i nije znala što je vidjela".

Zlatan Ibrahimović (Screenshot) Ibrahimović se u svom stilu oprostio od MLS-a: "Savršeno odjavljivanje" divider

Molbe srbijanskog tenisača nisu urodile plodom, pa je ostala odluka da poen pripadne Zapati. Sudac je nakon toga pozvao Španjolca na novi kratki predah, kako bi se sve smirilo. Troicki je sjeo i nastavio razgovor sa sucem.

"Nije njezina krivica, tvoja je krivica. Ali ne krivim tebe", rekao je Troicki, nakon čega ga je srbijanski sudac pitao što očekuje od njega da napravi.

"Iskreno, ne očekujem ništa od tebe. Možda jedino očekujem da padneš sa stolca. To je jedino što očekujem."

Bakljada navijača Feyenoorda u Bernu (Foto: AFP) Hrvatski navijači nisu ''cvijeće'', ali ono što je UEFA doživjela od Nijemaca, Nizozemaca, Talijana... divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider