Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nole među smrtnicima

VIDEO Đokovića snimili na prozoru hotelskog pritvora, pogledajte što je pokazivao navijačima

Srpski tenisač zbog liječničkog izuzeća tražio je vizu za ulazak u Australiju, a dok ju čeka čami u identičnoj sobi kao i "svi ostali".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Drama srpskog tenisača Novaka Đokovića na ulazu u Australiju puni svjetske vijesti ova dva dana, svjetski reket broj jedan svoju presudu za dobivanje vize za ulazak u državu iščekuje u imigrantskom hotelu u kojemu drže inače sve azilante koji žele papire.

gol expired Javio se ogorčeni Aleksandar Vučić: "Đoković je od svoje države tražio samo jedno" divider

Svjetski reket broj jedan koji bi kroz desetak dana trebao započeti svoju obranu naslova na Australian Openu zaključan je u svojoj sobici u hotelu Park u Melbourneu u kojem čeka dozvolu za dalje, a sad se pojavila njegova snimka na društvenim mrežama.

gol expired Ne dobije li vizu, Novaku prijeti žestoka kazna: Evo što mu se može dogoditi, deportiraju li ga iz Australije divider

Snimio ju je vjerojatno netko od navijača koji su ga došli podržati, a u jednom trenutku Nole im se "ukazao“ na prozoru i svojim fanovima poslao poruku gestikulirajući rukama znak srca kao zahvalu.

gol expired Đokovića smjestili u imigracijski hotel s ostalim azilantima, u Australiji će ostati najmanje do ponedjeljka divider

Navijačima društvo prave ostali borci za ljudska prava koji danima prosvjeduju zbog ostalih gostiju/zatvorenika zloglasnog hotela. Srbi k'o Srbi, puštaju glazbu, izvjesili transparente i prosvjed pretvorili u kolo…

gol expired FOTO Procurila prva Đokovićeva fotografija otkad traje cijela situacija: Uhvatili ga na carini divider

Đokovićev dan D bit će u ponedjeljak, a u slučaju negativne presude, u 16 sati isti dan će ga spakirati natrag. Ne zna se gdje će ju Nole pričekati, njegovi odvjetnici tražili su puštanje iz hotela u privremeni smještaj koji je iznajmio u Melbourneu, a vapaju se priključio i srpski predsjednik Vučić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider