Tenis
SPORTOVI
Tenis
Pao mu kamen sa srca

VIDEO Kakav trenutak za Novaka Đokovića: Nije mogao sakriti emocije, ispričao se i Ivaniševiću

Novak Đoković osvojio je svoju 10. titulu na Australian Openu.

Novak Đoković (Foto: Afp)

Novak Đoković slavio je u finalu Australian Opena protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa sa 6-3, 7-6(4), 7-6(5) nakon tri sata igre.

Novakova je ovo 10. osvojena Australija te ukupno 22. Grand Slam titula s kojom se izjednačio na vrhu s Rafaelom Nadalom.

Milan - Sassuolo Kakva katastrofa Milana: Kod kuće od Sassuola primili pet komada! divider

Nevjerojatan niz Đoković ima u Melbourneu, posljednji put je izgubio u četvrtfinalu 2018. godine, a od tada je zaredao nevjerojatnih 28 pobjeda. Nakon meča, Novaku je pao velik kamen sa srca nakon prošlogodišnje afere i bezbrojnih prozivanja.


Slomile su ga emocije, otrčao je prema svojoj publici i jednostavno briznuo u plač pokazavši svima koliko za njega znači ova 22. Grand Slam titula i povratak u Australiju.

Marin Čilić i Zrinka Ljutić Zrinka Ljutić: Njezin talent prepoznao je Marin Čilić, a otac joj je bivši igrač Dinama divider


Emotivan trenutak možete pogledati OVDJE.

"Kakvo putovanje za moju obitelj, za moj tim, za mene... Ne znam odakle početi. Ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Znam da ponekad morate tolerirati i najgore strane mog karaktera, i na terenu i izvan njega. Cijenim ljubav, strpljenje i podršku koju mi dajete", rekao je Đoković pa se zagledao u našeg Gorana Ivaniševića koji se podsmjehivao.

Vikao na Ivaniševića tijekom drugog seta

Srpski tenisač je vruće glave, prilikom sedmog gema u drugom setu, koji je Tsitsipas dobio na svom servisu, žestoko viknuo prema svojem treneru Goranu Ivaniševiću. Nakon osvojene titule našalio se s Goranom i lijepo se ispričao.

Aleksandar Aranitović iz Cibone u akciji protiv Mege Debakl Cibone u Draženovom domu: Izgubili s 34 razlike, u redovima gostiju briljirali Hrvati divider

"Zašto se smiješ, Gorane? Ne znam hoćeš li mi ikad oprostiti za ono što sam vam radio sve ove godine, ali moram ponoviti da je ovaj trofej vaš koliko i moj. Hvala vam iz dubine duše'', iskreno je zaključio Đoković.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider