Tenis
SPORTOVI
Tenis
Orili se zvižduci

VIDEO Incident na Wimbledonu: 60-godišnji prosvjednici upali na teren i prekinuli meč

Prosvjednici su prekinuli meč na Wimbledonu uz opće neodobravanje navijača.

Wimbledon (Foto: Afp)

Na Wimbledonu se dogodio incident. U drugom setu meča između Grigora Dimitrova i Shoa Shimabukuora došlo je do prekida, prosvjednici su utrčali i po terenu razbacili konfete i slagalice.

Nakon brojnih prekida zbog kiše, igrači su morali pričekati neko vrijeme da se teren rasčisti prije nastavka meča. Prosvjednici su nosili bijele majice s natpisom "Just stop oil" kako bi skrenuli pozornost na štetnost fosilnih goriva.

Britanski Guardian uspio je doći do prosvjednika, a navodno se radi o 68-godišnjoj Deborah, umirovljenoj učitelji iz Londona, i 66-godišnjem Simonu, umirovljenom glazbeniku iz Manchestera.

Darko Miličić Kontroverzni Srbin komentirao izjavu Tome Ivkovića: "Kad bih rekao da mi je Hrvat brat, lagao bih" divider

Policajci su ispratili par s terena, a oni su to mirno prihvatili, bez opiranja:

"Naši političari su kriminalci, oni sve uništavaju. Za deset godina Wimbledon neće sličiti na ovo", poručila je Deborah za novinare Guardiana pri izlasku s terena.

Bugarski tenisač je nakon gotovo 90 minuta igre osigurao prolaz u sljedeći krug pobjedom protiv Japanca sa 6:1, 6:2, 6:1.

Snimku incidenta možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider