Tenis
SPORTOVI
Tenis
IZAŠLI NA ULICE

VIDEO Đokovićev otac pozvao da se upale svijeće za Novaka, fanovi zaplesali i užičko kolo

Ðorđe Ðoković istaknuo je da je njegov brat "imao isti dokument, kao i drugi tenisači" kojima je omogućen ulazak u Australiju.

Obitelj Novaka Đokovića nazvala je u četvrtak odluku australskih vlasti da devetostrukom osvajaču Australian Opena zabrane ulazak u zemlju zbog procedura s vizom i epidemioloških uvjeta, "najvećim sportsko-diplomatskim skandalom u povijesti" i pozvala na skup potpore Đokoviću.

Skup je održan danas u 15 sati u Beogradu, a u nekoliko sati Novakov otac je okupio stotine njegovih navijača, a za sutra u 15 sati je najavljen još veći skup nego danas.

gol expired Đokovićev brat opisao Novakovo privođenje pa pročitao SMS koji mu je poslao, a otac iznio zahtjeve Australiji divider

Đokovićeva obitelj održala je danas u Beogradu tiskovnu konferenciju, a njegov brat Đorđe ocijenio je da predstavlja "najveći sportsko-diplomatski skandal u povijesti".

VIDEO Prosvjedi u Srbiji:

Ðorđe Ðoković istaknuo je da je njegov brat "imao isti dokument, kao i drugi tenisači" kojima je omogućen ulazak u Australiju.

''Ako damo Noleta, dali smo sebe. Oni žele da mi budemo na koljenima! E, nećemo! Ovo je politička igra ugnjetavanja Novaka, a taj premijer Scott na našem jeziku znači ono što i jest - skotina! Nas je prije 100 godina bilo šest milijuna, a toliko nas je i danas. A zašto? Zato što su nas ubijali, bombardirali, sankcionirali, tjerali nas iz najljepše zemlje na svijetu, naše Srbije. Ali ne mogu nam ništa! Oduševljen sam vama, ovdje su ljudi svih generacija, ali svi mislimo isto. Novak je naš i ne damo ga bilo kome. Svakog dana ćemo ovdje davati podršku našem Isusu. Zapalite svijeće u našim pravoslavnim crkvama za Novaka i cijeli slobodarski svijet, da prebrodimo odvratno ponašanje ovih užasnih političara", rekao je Srđan Đoković na skupu u Beogradu.

gol expired EHF mijenja pravilo za Euro u rukometu: Veliki dobitnici Duvnjak i Cindrić? divider

Okupili se i pred Đokovićevim smještajem

Slavni tenisač se i dalje nalazi u izolalciji, a brojni Srbi koji žive u Australiji došli su ga podržati ispred smeštaja. Zapalili su svijeće za njega, a zaplesalo se i užičko kolo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider